COMO je po imenu i datumu osnivanja veoma mlada firma (osnovana 2005. godine), ali njeni počeci proizvodnje nameštaja datiraju iz 1995. godine. Tada je to bila mala radionica za izradu nameštaja po narudžbini a sada, COMO je mala fabrika opremljena visoko produktivnim CNC mašinama za obradu pločastih materijala. Firma se nalazi u industrijskoj zoni u Jagodini i smeštena je u sopstvenim objektima ukupne površine 6.000m², trenutno zapošljava 90 radnika.

Po ugledu na renomirane svetske proizvođače ovakve vrste nameštaja, u firmi je usvojen savremen sistem poslovanja i uloženi su maksimalni napori da naši proizvodi zadovolje sve potrebne karakteristike, a pre svega kvalitet, funkcionalnost i dizajn. U cilju postizanja povoljne cene proizvoda i podizanja kvaliteta na najviši mogući nivo pratimo svetske tehnološke trendove, tako da naši proizvodi veoma brzo pronalaze put do kupaca.

  • serijska proizvodnja nameštaja od pločastih materijala
  • dizajn i opremanje enterijera i proizvodnja nameštaja po narudžbini
  • dizajn i uređenje sajamskih postavki

Da bi se što više približili kupcima, koji u serijskom programu ne pronađu elemente po svom ukusu i koji nemaju konkretnu ideju, zaposleni u studiju za dizajn i projektovanje pomoći će im da svoj prostor uredite najbolje moguće.

ComoStudio je opremljen savremenom kompjuterskom opremom a zaposleni u ovom odeljenju su školovani i kreativni kadrovi. Osnovni zadaci zaposlenih u studiju su dizajn i projektovanje nameštaja i dizajn enterijera, a pored toga dosta pažnje je usmereno na kontrolu procesa proizvodnje, kontrolu kvaliteta gotovih proizvoda kao i komunikaciju sa tržištem.

Como već tri godine za redom uspešno učestvuje na sajmovima nameštaja u Beogradu, Banja Luci, Sarajevu i Skopju. U planu je učešće na sajmovima i u ostalim zemljama okruženja.




Vesti