Como Web Kuhinje - opis

Como web Sistem web kuhinja se sastoji od 65 po gabaritu različita elementa, sa 4 različite vrste frontova i preko 20 raličitih dezena. Prema istraživanjima, za jednu prosečnu kuhinju u srbiji potrebno je oko 12 različita elementa, ako taj podatak uzmemo kao model dolazimo do brojke od preko 2 miliona kombinacija, smatramo da je to dovoljno da ispunimo većinu zahteva. Pored toga rado ćemo prihvatiti vaše sugestije i predloge kako bi smo sto više unapredili sistem.

Elementi

Como webKorpusi elemenata izrađeni su od iverice debljine 18mm kantovanih melaminskom trakom različitih dezena i boja. Zadnja strana korpusa izrađena je od jedostrano oplemenjenog HDF-a debljine 4mm istog dezena kao i iverica.

Pogledajte detalje i gabarite za svaki element

Frontovi elemenata izrađuju se u 4 različita kvaliteta - prema njima i delimo kuhinje u grupe

Como kuhinje - Univer kantovan melaminom - TIP 1

frontovi su izrađeni od univera kantovanog melamnskom trakom u boji univera. Melaminska traka ima pored dekorativne ima i zaštinu ulogu, pre svega na vlagu. Na mehaničke uticaje ne daje dobre rezultate.

Univer katovan ABS-om- Univer katovan ABS-om - TIP 2

frontovi se izrađuju od univera kantovanog ABS trakom. ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) je traka izrađena od određene vrste termo-plastičnog materijala debljine 2mm. Pored dekorativne ima i zaštinu ulogu kako od vlage tako i od mehaničkih uticaja.

Univer sa aluminijuskom lajsnom- Univer sa aluminijuskom lajsnom - TIP 3

frontovi su izrađeni os univera a na katovima je navučena aluminijumska lajsna. Kod ovih frontova umesto lepljenja kant traka navlači se aluminijumska lajsna. Ova lajsna daje jedan potpuno drugačiji izgled frontu i ima veoma veliki stepen zaštite.

MDF obloĹľen folijom- MDF obložen folijom - TIP 4

frontovi su izrađeni od MDF-a (medijapana) odloženi PVC folijom. ÄŚinjenica da je MDF kvalitetniji materijal od univera čini i ove frontove kvalitetnijim od prethodnih frontova. Takođe, MDF se drugačije obrađuje tako da ovi frontovi imaju i drugačiji vizuelni efekat.

Sve vrste frontova izrađuju se u više različitih dezena i boja

Napomena: kod elemenata sa horizontalnim otvaranjem vrata frotnovi su izađuju na dva načina

- od materijala od kog su i drugi frontovi na kuhinji: tip 4
- od aluminijumskog profila sa ispunom od peskiranog stakla: tip 1,2 i 3

                                 link za donje elemente                                                          link za gornje elemente

Radna ploča: radna ploča je uključena u cenu elemenata, isporučuje se u jednom komadu prema džini donjih elemenata (max 4,1), debljine 30mm standardne širine 600mm nešto više o materijalima koji se koriste za izradu ovih kuhinja i načinu njihove obrade možete videti OVDE

Ručice: svi modeli ručica izrađeni su od metal i ulaze u cenu elemenata Sudopera: sve sudopere iz naše ponude su ugradne i od inoxa.

Sudopera je deo za sebe i nije uključena u cenu kuhinjskih elmenata.

Sokla: sastavni deo kuhinje od univera u boji korpusa, motira se na nožicama donjih elemenata dužine max 2m