Projektovanje i naručivanje - uputstvo

Da bi ste uspešno projektovali kuhinju a nemate iskustva predlažemo vam da, pre nego što se upustite u samo projektovanje, pogledate tekstove koje smo spremili za vas a koji će vam olakšati posao a i naučičete neke “cake". Pre svega tu je uputstvo kako pravilno izmeriti prostor gde planirate da postavite kuhinju, zatim saveti kako se planira kuhinja, šta treba primenjivati a šta izbegavati. Zatim bi trebalo da se upoznate sa elemetima iz naše ponude, pre svega sa konstrukcijom i na kraju sa materijalima od kojih su pravljeni elementi. Tek kada proučite sve ove korake bićete spremni da projektujete kuhinju. Proces projektovanja sastoji se iz sledećih koraka:

 1. izbor modela kuhinje koji želite da projektujete projektovanje.
 2. ComoProjektovanje je krajnje jednostavno, prvo treba izabrati smer tj. da li ćete elemente postavljati sa leva u desno ili obrnuto. Elementi su podeljeni na donje i viseće a postoji mogućnost ubacivanje i praznog prostora. Elementi se postavljaju tako što mišem kliknete na željeni element i on se automatski postavlja na mesto. Kako koji element postavljate automatski vam se računa dužina i cena kuhinje tako da imate kompletan pregled. Ukoliko ste pogrešno stavili neki od elemenata postoji mogućnost vraćanja u nazad korak po korak ili jednostavnim pritiskom na reset i početi sve iz početka. Kada budete zadovoljni komninacijom koju se napravili prelazite na sledeći korak. Napomena: donji visoki elementi mogu da se postave jedino ukoliko je dužina donjih i visećih elemenata identična.
 3. Comoizbor dezena korpusa - ponuđene dezene možete pogledati jedan po jedan i izabrati jedan od njih
 4. izbor dezena frontova - ponuđene dezene možete pogledati jedan po jedan i izabrati jedan od njih
 5. izbor radne ploče - ponuđene dezene možete pogledati jedan po jedan i izabrati jedan od njih
 6. izbor ručica - ponuđene dezene možete pogledati jedan po jedan i izabrati jedan od njih
 7. izbor sudopere - kod sudopere je drugačiji slučaj, sudoperu ne morate naručiti a ukoliko se odlučite za neki od ponuđenih doplaćuje se prema istaknutom cenovniku.
 8. unos ličnih podataka - unos podataka je obavezan, u protivnom je nemoguće izvršiti narudžbinu
 9. Comoporuka - u poruci obavezno napisati proizvođače i modele uređaja (ukoliko imate ugradne uređaje)
  - da li želite montažu ili će te sami montirati
  - bilo koji drugi zahtev ili pitanje
 10. slanje porudžbine
 11. kada se poruka prosledi pobićete obaveštenje "vaša narudžbina je uspešno prihvaćena". Istovremeno dobićete na svoju e-mail adresu e-mail sa specifikacijom naručene kuhinje koju obavezno treba sačuvati radi provere.
 12. u roku od 24 radna sata bićete kontaktirani telefonom od strane Como radi provere i potvrde porudžbine, načina plaćanja i datuma isporuke.

Sada možete započeti projektovanje kuhinje kliknite OVDE.